Becali vrea să iasă din ÎNCHISOARE pe motive MEDICALE. Avocaţii au depus deja CEREREA de întrerupere a PEDEPSEI

Becali vrea să iasă din ÎNCHISOARE pe motive MEDICALE. Avocaţii au depus deja CEREREA de întrerupere a PEDEPSEI

Gigi Becali a trimis judecătorilor o solicitare de întrerupere a pedepsei pe motive medicale. Prin cererea pe care avocaţii au înaintat-o, Gigi Becali cere să fie pus în libertate pentru a se putea trata, deoarece de când este în închisoare problemele pe care le are la coloana vertrebrală agravat.

Potrivit România TV, avocatul lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat că această cerere a fost înaintată Tribunalului Constanţa, secţia penală, în data de 30 decembrie, iar primul termen de judecată este 29 ianuarie.

"Are această afecţiune de 30 de ani, iar afecţiuena medicală s-a agravat în sistemul penitenciar pentru că se nu poate trata. Am înţeles că are dureri foarte mari. Urmează ca o echipă medicală şi medico-legală să stabilească dacă Gigi Becali poate primi îngrijirile medicale de care nevoie în sistemul penitenciar sau dacă are nevoie de o operaţie. Sper ca într-o lună de zi să se rezolve cererea, cu precizarea că sentinţa va avea titlu executoriu", a precizat avocatul Bogdan Vlad.

Procedura de întrerupere a pedepsei din cauza stării de sănătate presupune faptul că starea de sănătate a lui Gigi Becali să fie investigată de către o comisie de medici trimişi de Adminstraţia Penintenciarelor, cât şi de o echipă de la Institutul de Medicină Legală.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dacă comisiile de medici vor stabili că problemele de sănătate a lui Gigi Becali nu poate fi tratate în sistemul penitenciar, finanţatorul Stelei poate fi eliberat până la îmbunătăţirea stării de sănătate, dar nu mai mult de trei luni. TOP 3 RECOMANDĂRILE EDITORILOR:

  • Ghinioniștii anului 2013. VEZI cui i-a întors norocul spatele
  • Norocoșii lui 2013. VEZI ce politiceni au avut noroc cu carul anul trecut
  • Cele patru STÂNCI ce au provocat ACCIDENTUL lui Michael Schumacher pe PÂRTIE. Petele de SÂNGE au rămas imprimate în ZĂPADĂ | FOTO
TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:
  • VIRALE în 2013. TOPUL celor mai vizionate clipuri de pe YouTube-ul românesc
  • TOP 10 fenomene MISTERIOASE cărora oamenii de știință nu le-au găsit o explicație | GALERIE FOTO
  • De ce își DĂDEAU GĂURI în CAP oamenii din antichitate. Noi studii dezvaluie credinte uimitoare