Evenimentul Zilei > Actualitate > Becali s-a săturat de chiria de pe „Arena Națională”
Becali s-a săturat de chiria de pe „Arena Națională”

Becali s-a săturat de chiria de pe „Arena Națională”

Steaua joacă în fața unor tribune pustii și achită 13.000 de euro pentru fiecare meci. Finanțatorul i-a cerut Gabrielei Firea, fina sa, să-i cedeze stadionul

În acest sezon al Ligii I s-a mai consemnat o realitate tristă. Steaua, cea mai populară echipă din România, nu-și mai atrage fanii la stadion, iar atmosfera de pe „Arena Națională” seamănă cu cea de la partidele care se dispută cu porțile închise.


FOTO: Gigi Becali


„Publicul a fost incredibil”

Duminică seara, pentru gruparea „roș-albastră” a fost sărbătoare. La meciul cu CFR Cluj (scor 2-0, din prima etapă a play-off-ului), s-au adunat vreo 6.000 de fani.

Numărul a fost infim, raportat la capacitatea stadionului (55.000 de locuri), dar încurajator, dacă se ține cont de faptul că, la începutul anului, jocul Steaua – FC Voluntari (scor 2-2) a fost văzut de 1.300 de spectatori. „Publicul a fost incredibil și a susținut foarte mult echipa. Avem nevoie de spectatori”, a spus Laurențiu Reghecampf, la final.


FOTO: Gabriela FireaPlătește câte 13.000 de euro

Ieri, mai în glumă, mai în serios, Gigi Becali i-a transmis un mesaj Gabrielei Firea, primarul Capitalei. „Să îmi dea mie stadionul (n.r. Arena Națională) și să joc gratis acolo”, a spus Becali la sport.ro. Finanțatorul înregistrează pierderi, pentru că plătește o chirie de 13.000 de euro pentru fiecare meci disputat în campionat, iar încasările sunt de 4-5.000 de euro.

La un moment dat, Becali a discutat cu Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica să mute echipa întrun alt oraș, dar această variantă a căzut.

Pe de altă parte, Gigi Becali i-a transmis Gabrielei Firea, care este fina sa, că Primăria București ar putea să finanțeze Steaua.

„Cum să bage Primăria banii bucu reștenilor în fotbal? Am văzut că vrea CSM București să facă echipă de fotbal și să preia Rapidul. Păi cum să facă asta? Să aducă fina banii la mine, dacă vrea să investească bani în fotbal. Că sunt nașul ei. Să sponsorizeze Steaua și să facem o colaborare”, a mai afirmat Becali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: