Becali duce războiul cu FRF în instanță. Finanțatorul FCSB a dat în judecată Comisia de Recurs

Becali duce războiul cu FRF în instanță. Finanțatorul FCSB a dat în judecată Comisia de Recurs Gigi Becali. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Exclusiv. George Becali, finanțatorul FCSB a dat în judecată Comisia de recurs a FRF. Asta din cauza unei decizii de sancționare a lui care a fost respinsă de către această comisie în martie. Este una dintre multele sancțiuni pe care Becali le primește de la FRF în ultima perioadă.

De la amenzi la suspendări, finanțatorul FCSB le-a cam încasat pe toate. Ultima dintre deciziile FRF a fost și cea mai drastică. Mai exact, pe 2 aprilie, latifundiarul a fost suspendat timp de 6 luni de la FCSB.

De asemenea acesta a primit și o amendă de 50.000 de lei pentru comportament agresiv și jignitor. Totul din cauza unor declarații făcute de patronul FCSB la adresa unei femei arbitru. “Ei pot să dea un miliard, pot să dea ce vor ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Finanțatorul FCSB foc și pară pe FRF

Păi, se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea. Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos? Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să îmi spun opinia. Eu mi-am spus opinia mea, de principiu. Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele?

Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai o părere? Trebuie să am părerea ta că, dacă nu, te judec? Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg.

Războiul cu FRF abia a început

Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne! Eu îmi fac rugăciunea mea şi îi ignor pe draci. Bucuria mea ar fi să iau banii din Liga Campionilor.

Nu o să cobor pe gazon, să se bucure băieţii dacă vom câştiga titlul. Nu mă duc pe gazon. Pe mine mă deranjează un lucru. Cum să judeci tu părerea mea?”, a spus finanțatorul FCSB după ce a aflat decizia.