Evenimentul Zilei > Actualitate > Informaţie-BOMBĂ! O vedetă Pro Tv DIVORŢEAZĂ , după ce a fost implicată într-un scandal FĂRĂ PRECEDENT
Informaţie-BOMBĂ! O vedetă Pro Tv DIVORŢEAZĂ , după ce a fost implicată într-un scandal FĂRĂ PRECEDENT

Informaţie-BOMBĂ! O vedetă Pro Tv DIVORŢEAZĂ , după ce a fost implicată într-un scandal FĂRĂ PRECEDENT

O altă despărţire zguduie lumea mondenă. O celebră de la Pro Tv s-a separat deja de soţie, iar apropiaţii celor doi vorbesc tot mai mult de un divorţ.

Îndrăgitul actor Bebe Cotimanis a fost surprins, de curând, în compania amantei. Acesta, împreună cu Iulia Dinu, care s-a dovedit a fi colega actorului în multe piese de teatru, s-au bucurat de câteva clipe de linişte departe de ochii curioşilor. Din păcate pentru cei doi amorezi, idila şi escapada lor a ajuns la urechile Florinei Mărcuţa, soţia lui Bebe Cotimanis şi femeia alături de care are şi un copil.

Soţia actorului a declarat, la momentul respectiv, că este şocată de imaginile pe care le-a văzut în presă, în care soţul său a fost surprins în ipostaze tandre şi intime alături de colega de breaslă. „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e…mergem înainte! El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic!”, a declarat, la momentul respectiv, soţia lui Cotimanis.

Apropiaţii celor doi susţin că deja s-au separat

Tot mai mulţi apropiaţi ai cuplului susţin că aceştia sunt pe cale de a divorţa. „Nu se ştie dacă Bebe Cotimanis divorţează de Florina sau dacă e o perioadă pe care o trăieşte şi se va întoarce acasă. Soţia lui a suferit mult. Între ei, lucrurile nu mai mergeau chiar aşa bine, că dacă totul era ok nu se întâmpla ce s-a întâmplat. Ea a tot fost plecată în străinătate, la evenimente, în mini-vacanţe, are şi multe proiecte cu make-up-ul, ea fiind make-up artist. Şi el era mai mult plecat cu piesele de teatru, filmări şi ce mai are. Dacă lucrurile merg la fel, cel mai probabil va avea loc şi un divorţ. Separarea cred că este deja. Oricum, amândoi iubesc foarte mult copilul şi probabil deciziile pe care le vor lua vor fi în funcţie de copil, ca el să nu sufere, să nu fie rănit”, susţin mai multe surse din showbiz, potrivit Wowbiz.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: