Evenimentul Zilei > Actualitate > Bataie cu pari și cuțite în Craiova. Două persoane au fost spitalizate
Bataie cu pari și cuțite în Craiova. Două persoane au fost spitalizate

Bataie cu pari și cuțite în Craiova. Două persoane au fost spitalizate

Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au fost implicaţi într-o altercaţie în Craiova, în zona unei săli de jocuri de noroc. În urma conflictului două persoane au fost rănite, fiind transportate la spital.

Poliţiştii din Dolj s-au autosesizat cu privire la faptul că, în zona unei săli de jocuri de noroc, în cartierul Craiovita Nouă, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane în care s-au folosit pari și cuțite.

“La faţa locului s-a constatat că doi bărbaţi de 50, respectiv 27 de ani, ambii din Craiova, au fost agresaţi fizic de mai multe persone, în altercaţie fiind folosite corpuri contondente şi tăietoare. Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Până în acest moment, patru bărbaţi care au participat la altercaţie au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul IPJ Dolj.

În cauză sunt efectuate cerectări pentru infractiunea de tentativă de omor, iar cercetările au fost preluate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, scrie romaniatv.net.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: