„Glorioşilor! Fugiţi ca iepurii!

Nimeni nu-şi asumă nimic!

Toţi se scuză. Bieţii politicieni aflaţi în fruntea Camerei Deputaţilor au prilejuit poate cea mai neagră şi ruşinoasă zi din istoria Camerei Deputaţilor prin adoptarea tacită a legii care legalizează autonomia Ţinutului Secuiesc.

Sunt sigur că legea va fi respinsă la Senat”, a scris fostul șef al statului pe Facebook.

Umileşte şi România şi poporul român

„Va rămâne însă în istoria Camerei Deputaţilor ruşinea de a fi adoptat o astfel de lege, care pur şi simplu umileşte şi România şi poporul român.


Iohannis: Jó napot, Ciolacu! PSD s-a înțeles cu UDMR să dea Ardealul ungurilor

Scandalul autonomiei, faza „nucleară”. Adevărul despre avizul negativ de la Guvern


Liderii de grupuri parlamentare au fost avertizaţi în data de, 12 Martie 2020 de Marius Paşcan că se apropie termenul de adoptare tacită”, a adăugat președintele.

„PSD cu cinci oameni în biroul permanent și PNL-ul cu 3 oameni s-au făcut că nu aud mesajul aproape disperat al lui Marius Pașcan”, mai acuză Băsescu.

„Nulități politice”

„Iar ce a urmat astăzi arată că politicienii de la vârful partidelor sunt doar niște nulităţi politice, care nu își asumă atitudinea politică groaznică care a prilejuit trecerea legii autonomiei ținutului secuiesc prin Camera Deputaților”, atacă fostul președinte.

„Astăzi, în spațiul public s-a răsturnat căruța cu oameni politici lași, incapabili să își asume propriile fapte.

Ca să spălați rușinea actului politic ruşinos pe care l-ați făcut, voi PSD-iști: Marcel Ciolacu, Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Marius Budăi, Ileana Mihălcescu, Daniel Suciu și Nicolae Bănicioiu și voi liberalii: Cristian Buican, Gabriel Pirtea și Laurențiu Leoreanu, adevărată falangă USL-istă, ar trebui să demisionaţi din Birou.

Ce ați făcut rămâne în istorie parlamentarismului din România. “Glorioşilor”!”, a încheiat președintele.


Scandalul Autonomiei secuilor. Ciolacu dă vina pe liberali. „Chiar ei sunt vinovați”

„În pragul războiului civil!” Cine strigă „Tradare”? Ținutul Secuiesc încinge spiritele


Reamintim că un proiect legislativ care vizează Statutul de autonomie al Ţinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputaților, în urmă cu cîteva zile.

Proiectul a fost depus de doi parlamentari UDMR în luna decembrie și prevede ca Ținutul Secuiesc să devină regiune autonomă.


Rareș Bogdan a explodat! PSD și Statul național: „Indolență, prostie, maximă ticăloșie”

Proiect privind autonomia Ținutului Secuiesc, adoptat tacit în Camera Deputaților