Traian Băsescu a declarat că formațiunea sa face parte de mai mult timp din PPE și PNL ar trebui să se adreseze membrilor PMP cu apelativul „nene”.

„Unii par a fi interesați de indemnizația de europarlamentar și cam atât. Trebuie să ne luăm în serios misiunea, ca partid europarlamentare, ca partid care face parte din ce mai mare familie europeană. Oricum, colegii de la PNL pot să ne spună nene, că suntem membri în PPE cu cel puțin un an înaintea lor, așa că îi invităm să îi respecte pe cei mai în vârstă”, a declarat Băsescu.

Fostul președinte a afirmat că în PMP s-a instalat atmosfera fostului PD.

„Eu spun de mult că în acest partid se instalează tot mai mult atmosfera fostului PD, o atmosferă pe care mi-o doresc, o atemosferă care va fi cea care ne va propulsa către rezultate bune.”, a declarat Băsescu.

Preșeedintele de onoare al PMP a afirmat că remanierea guvernamentală trebuia să aibă loc după alegerile europarlamentare.

„Ce e cu Europa asta, frate, că în ţară nu aude nimeni de ea? Subiectele sunt: Dragnea, procurorul general, remaniere pe care nu ştiu de ce a făcut-o. Putea să fie făcută după ce se terminau alegerile europarlamentare şi, în mod natural, cei doi miniştri plecau din Guvern prin conflictul de interese. O minte întortocheată care nu va face decât instabilitate, în continuare, în ţară”, a declarat Băsescu, conform Agerpres.

Mii de delegați participă, sâmbătă, la Romexpo, la prezentarea programului PMP pentru alegerile europarlamentare.

Intitulat "Mai multă integrare, mai multă integrare", programul include următoarele direcţii: creşterea subvenţiilor pentru agricultură, punerea în funcţiune a căii de navigaţie Constanţa -Rotterdam, apărarea drepturilor celor 3,5 milioane de români plecaţi la muncă în Europa şi promovarea obiectivului de ţară propus de PMP – reîntregirea ţării prin unirea ţării cu Republica Moldova.

Pe listele PMP pentru alegerile europarlamentare se află Traian Băsescu, Eugen Tomac, Ioana Constantin, Marius Paşcan, Simona Vlădica, Robert Turcescu, Teodora Desagă, Petru Movilă, Cătălina Bozianu, Cătălin Bulf.

 

Te-ar putea interesa și: