Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu LOVEȘTE dur în „jurnaliștii PLĂTIȚI de PSD”. Mesaj fără rețineri la final de an.
Băsescu LOVEȘTE dur în „jurnaliștii PLĂTIȚI de PSD”. Mesaj fără rețineri la final de an.

Băsescu LOVEȘTE dur în „jurnaliștii PLĂTIȚI de PSD”. Mesaj fără rețineri la final de an.

Fostul președinte Traian Băsescu a lansat un atac la adresa jurnaliștilor care „sunt plătiți să-i prostească pe români”, după ce în spațiul public a apărut o informație privitoare la sumele pe care PSD le plătesc prin diferite firme interpuse.

Traian Băsescu a declarat că „mercenarii jurnalismului” sunt „plătiți bine de PSD” și nu a ratat ocazia de a face referire la Mihai Gâdea, Mircea Badea și mulți dintre invitații lor.

„Mercenarii presei!
Mulţi jurnalişti şi analişti autodeclaraşi a fi “independenţi” sunt plătitiţi să-i prostească pe români.
Prima grijă a jurnalistului şi analistului mercenar este să se declare încă de la începutul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO, când, de fapt, prin ceea ce susţine în emisiune este o biată sculă a propagandei ruseşti, postură dictată chiar de contractul comercial semnat cu cei care îl finanţează.
Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul roşu) şi mulţi alţii inundă seară de seară televiziunile de ştiri cu analizele şi opiniile lor “independente” despre oameni politici, vinovaţi şi nevinovaţi, partide politice, evoluţia ţării şi a lumii etc. 
Mercenarii jurnalismului românesc sunt de fapt doar nişte simbriaşi slugarnici, plătiţi bine de PSD, promovaţi insistent de televiziunile de ştiri şi consistent preluaţi de agenţia rusească de intoxicare mediatică Sputnik, care seară de seară îşi recită mesajul comandat prin contract, mesaj menit să distrugă încrederea românilor în instituţiile propriului lor stat, dar în deplin acord cu obiectivele propagandei Moscovei.
Ca să nu mai vorbim de lacheii de la Antena 3, simbriaşi ai puşcăriaşului Voiculescu, guriştii bine plătiţi, Badea, Gâdea, Zamfir, Ursu, Dumitrescu etc şi mulţi dintre invitaţii lor, adevăraţi campioni ai dezinformării şi ei bine primiţi şi susţinuţi în ştirile preluate de agenţia rusească de dezinformare Sputnik.
Ce viaţă urâtă au şi TONOMATELE astea.
Oameni buni, decât să vă uitaţi la emisiunile acestor simbriaşi ai menţinerii României în afara valorilor democratice a UE şi NATO, mai bine urmăriţi Discovery. Măcar ceva informaţie corectă veţi primi cu siguranţă. Eu asta fac în ultimii ani.
PS – cred că este tare umilitor să practici jurnalismul ca meserie, dar să nu fii liber în opiniile tale, pentru simplul motiv că ai stăpân care îţi plăteşte şi îţi comandă opiniile.”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.