Evenimentul Zilei > Politica > Băsescu anunță Apocalipsa pentru PSD! Uraganul DNA înghite partidul lui Dăncilă
Băsescu anunță Apocalipsa pentru PSD! Uraganul DNA înghite partidul lui Dăncilă

Băsescu anunță Apocalipsa pentru PSD! Uraganul DNA înghite partidul lui Dăncilă

Fostul președinte al României îi îmbărbătează pe social-democrați pentru zilele care urmează.

Traian Băsescu este convins că Partidul Social-Democrat va intra în „zodia cancerului”, cu procurorii DNA pe urmele marilor săi lideri. Europarlamentar PMP, Băsescu dă ca sigur desantul DNA în tabăra PSD!

„N-aș vrea să intru în zona de speculații, dar moștenirea de agresivitate a DNA-ului de pe vremea doamnei Kovesi s-a păstrat. Vă garantez că va fi spectacol!”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Dincolo de problemele cu DNA-ul, Băsescu afirmă că „multe se pot spune despre PSD, dar de data asta guvernarea a fost transparentă. Se cunosc cifrele, se cunosc deficitele, nu sunt ascunse! Asta cu găurile este o chestiune propagandistică, se cunosc problemele”.

Viitorul Vioricăi Dăncilă pare bătut în cuie. În opinia lui Traian Băsescu, Partidul Social-Democrat va avea un alt lider. Demisia de onoare a lui Dăncilă este ceea ce așteaptă Traian Băsescu:

„Eu sunt convins va pleca. Sigur, nu poate să facă anunțul în seara asta, dar va pleca de una singură și o va face destul de repede. Marea problemă este cine vine, pentru că PSD este într-o secetă de lideri, cum sunt majoritatea partidelor”.

Pe de altă parte, fostul șef al statului este convins că nimeni și nimic nu-l va urni pe Ludovic Orban de pe scaunul de premier: „Orban, cu siguranță, va rămâne premier! Din momentul ăsta, la scorul obținut de Klaus Iohannis, Parlamentul nu-l mai poate schimba, doar Iohannis îi mai poate spune să plece”.