„Când l-am numit procuror pe domnul Niţu, a fost o declaraţie publică şi în care se spunea că se va finaliza ”Dosarul Revoluţiei”…

Doamna Kovesi nu a rezolvat-o pentru că dosarul este la secţia militară. Acolo are influenţă ceea ce am definit într-o postare: sistemul, adică ofiţeri cu grade înalte în serviciile de informaţii, MAE, procurori, judecători, această osatură a statului. Cei care domină această osatură au ca interes să nu se finalizeze dosarul Revoluţiei şi Mineriada. Nu am probe, dar intuiesc… Oameni care au fost implicaţi în cele două evenimente, pentru că aici discutăm despre genocid şi tortură, care nu se prescriu… Cât timp vor în viaţă şi în funcţii cei care au fost implicaţi în  aceste evenimente, se va încerca blocarea aflării adevărului.

Sistemul îşi creează propriie privilegii.

În legătură cu traficul aglomerat din Bucureşti

„Până când nu vom avea curaj să trecem peste interesele primarilor de sectoare, să creăm Bucureştiul metropolitan, să scoatem afară marii comsumatori de spaţiu, gen Carreforur, să-i scoatem la limita Bucureştiului, nu avem altă soluţie… Bucureştiul metropolitan este ultima soluţie, iar autorităţile, instituţiile care nu au locuri de parcare, suficiente, să se mute în extremitatea Bucureştiului metropolitan. Oricâte pasaje am face, oricâte treceri subterane, până când nu împingem… De la Piaţa Charles de Gaulle până la B1 TV am făcut 48 de minute.

Despre Dacian Cioloş

Nu i-aş oferi şansa lui Dacian Cioloş pentru al doilea mandat. În nicio parte nu s-a început ceva…”, a declarat Traian Băsescu.