Incidentul s-a produs din cauza unui motiv aparent banal: bărbatul a refuzat să îi înapoieze tânărului o boxă pe care o împumutase de mai mult timp,pentru o perioadă lungă. Cei doi bărbați au depus unul împotriva ceiluilalt plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, informează gazetadecluj.ro.

Claudiu a arătat badajul care acoperă rana produsă de cuţitul fostului său ginere, Adi, al cărui copil făcut de acesta cu fiica lui tot el îl creşte. Asta, pe lângă faptul că în afară de fiica lui mai are şase copii, aflaţi cu toţii în grija sa, pe care-i întreţine din salariul de muncitor, navetist la o multinaţională.

Cu o expresie tristă, acesta a mărturisit că totul s-a petrecut sâmbătă seara, la domiciliul său: „A venit la mine acasă pentru că avea o boxă pe care mi-o împrumutase şi eu i-am zis să mi-o mai lase puţin, dar el n-a acceptat acest lucru. Apoi a început să mă înjure de mamă, de tată, de copii aşa că l-am scos afară din casă şi am chemat poliţia. Dar, în încelştarea cu el, fiind şi băut, nu am realizat că Adi mă înjunghiase în spate, iar poliţiştii, chemaţi de vecini au observat rapid acest lucru. Aceştia m-au dus imediat la Spitalul Municipal din Dej, unde medicii mi-au acordat primul ajutor şi mi-au cusut rana cu unsprezece copci”.

Bărbatul susține că fostul ginere este furios pentru că a fost dat afară din casă.

„A avut boală că l-am dat afară din casă, dar asta a fost pentru că e un om fără cuvânt. Oricum, poliţia din Dej aşteaptă certificatul meu şi de aici mă duc glonţ la ei ca să îl prezint”.