Evenimentul Zilei > Actualitate > PRADĂ MORTALĂ. Un bărbat a fost ASFIXIAT pe MOTOCICLETĂ de un PITON gigantic
PRADĂ MORTALĂ. Un bărbat a fost ASFIXIAT pe MOTOCICLETĂ de un PITON gigantic

PRADĂ MORTALĂ. Un bărbat a fost ASFIXIAT pe MOTOCICLETĂ de un PITON gigantic

Un bărbat care capturase un piton pentru a-l vinde nu a mai ajuns acasă, după ce șarpele a reușit să îl prindă într-o strânsoare și la asfixiat. Trecătorii care i-au descoperit trupul neînsuflețit, cu reptila încă încolăcit în jurul corpului său, au rămas șocați de scena de groază.

Zaim Khalis Kosnan, un șomer în vârstă de 35 de ani din Malaezia, a fost găsit mort, după ce un piton imens l-a strangulat. Victima era pe motocicletă și ținea șarpele de cap, folosindu-se de o seceră, spun autoritățile, citate de Daily Mail.

Bărbatul ar fi descoperit un piton lung de 3.65 metri în drumul lui spre casă, duminică dimineața. După ce și-a luat de acasă motocicleta, mănușile și o seceră, s-a întors că captureze animalul, spunându-i surorii sale că intenționează să îl vândă.

Trupul său a fost descoperit în dimineața următoare de trecători, care au alertat forțele de ordine. Pompierii, ajunși la o oră după apelul de urgență, au primit ordine de a omorî șarpele, pentru a-l elibera pe Kosnan, conform șefului poliției din zonă.

Primele investigații sugerează că șarpele a început să îl strângă în timp ce era pe motocicletă și l-a făcut pe bărbat să cadă pe marginea drumului, după care animalul l-a prins complet în strânsoare.

Pentru a obține toate detaliile, va avea loc o examinare post-mortem la un spital din apropiere, dar anchetatorii sunt de părere că procedura va confirma ipoteza asfixierii.