Evenimentul Zilei > Social > Badea pune tunurile pe procurprul care a luat-o pe Sorina de lângă familia care a crescut-o. „S-a purtat ca un interlop”
Badea pune tunurile pe procurprul care a luat-o pe Sorina de lângă familia care a crescut-o. „S-a purtat ca un interlop”

Badea pune tunurile pe procurprul care a luat-o pe Sorina de lângă familia care a crescut-o. „S-a purtat ca un interlop”

Mircea Badea, celebrul jurnalist de la Antena 3, a făcut o serie de precizări cu privire la cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, care a fost abuzată de autorități.

„Avem de-a face cu o răpire de persoană în care s-au folosit organe ale statului. Doamna procuror s-a purtat ca un interlop. Era orice altceva, dar nu procuror. Ea nu avea voie să pună mâna pe copil, dar să o târască.. Faptul că noi încă vorbim de această procuroare în libertate e un lucru abominabil”.

„Să zicem că eu aș fi adoptat-o pe fetiță și familia nu voia să o lase. Tu crezi că venea pentru mine procuroarea cu toți mascații aia? Îți zic eu că nu. Procuroarea a vrut să se facă remarcată”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Amintim că la finalul săptămânii trecute, O fetiță de 9 ani a fost luată de asistenți sociali din sânul familiei care a crescut-o, după ce au luat-o pe micuță de la orfelinat, împreună cu sora ei. Pentru a pune în aplicare un mandat emis de procur, în Baia de Aramă au ajuns și mascații. Fata a fost dată în adopție unei familii din SUA, în ciuda opoziției familiei de români care voiau să o înfieze.

Mulți români s-au alăturat familiei care a crescut-o pe Sorina și au protestat împotriva deciziei autorităților de a o da spre adopție în SUA. A fost deschisă, chiar, o petiție în sprijinul adoptării fetiței de către aceștia. În textul petiției se spune că oamenii au încercat, în repetate rânduri, să o înfieze pe Sorina, după ce o înfiaseră pe sora ei mai mică, dar „dorința le-a fost zădărnicită de interesul manifestat de o familie de romani stabilită în America pe care statul îi susține”. 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.