În condițiile în care saloanele și frizeriile sunt închise din cauza restricțiilor de autorități pentru împiedicarea răspândirii pandemiei de coronavirus, aranjarea părului devine o problemă.

Dacă ai în familie pe cineva cu talent de stilist, lucrurile sunt simple. Ce te faci dacă ești izolat în casă, nu ai un frizer în familie și nu mai suporți părul care îți dă peste urechi? O variantă ar fi să te razi în cap, iar alta este să-ți chemi frizerul la domiciliu (dacă ai așa ceva, ești dispus să riști o posibilă infecție, iar el este disponibil).

Această a doua variantă a fost îmbrățișată de un cunoscut manelist, Adrian Copilul Minune căruia, fix în ziua de Paște, i-a venit chef să-și aranjeze părul. A pus mâna pe telefon și și-a chemat frizerul acasă.

Și, pentru că l-a deranjat în zi de sărbătoare, i-a oferit și un extrabonus. Astfel, pentru o tunsoare simplă, la domiciliu, în ziua de Paște, Adrian Copilul Minune a plătit, conform cancan.ro, suma de 300 de euro. Iar dacă a plătit această sumă, suntem siguri că și serviciul prestat de frizer a fost pe măsură.