Evenimentul Zilei > Actualitate > BACALAUREAT 2015. Un liceu din România a avut PROMOVABILITATE ZERO la BAC. Află unde învaţă cei mai NEPREGĂTIŢI elevi
BACALAUREAT 2015. Un liceu din România a avut PROMOVABILITATE ZERO la BAC. Află unde învaţă cei mai NEPREGĂTIŢI elevi

BACALAUREAT 2015. Un liceu din România a avut PROMOVABILITATE ZERO la BAC. Află unde învaţă cei mai NEPREGĂTIŢI elevi

Examenul de Bacalaureat a fost un hop de netrecut pentru elevii Liceului de Cooperaţie din municipiul Botoşani. Potrivit datelor prezentate marţi de inpectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Mihaela Huncă, acest liceul a înregistrat promovabilitate zero.

Niciunul dintre elevii Liceului de Corporaţie din municipiul Botoşani nu a fost declarat admis în urma susţinerii bacalaureatului, informează Agerpres. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a declanşat deja o anchetă pentru a stabili cauzele pentru care promovabilitatea a fost zero la acest liceu care este privat.

"Chiar dacă este instituţie de învăţământ particulară, vom analiza cauzele. Din discuţia pe care am avut-o cu conducerea acestui liceu, pe viitor se doreşte aă liceul să aibă un segment important de şcoală profesională. Din fericire, nicio unitate liceală de stat nu are promovabilitate de 0%. Asta înseamnă un progres în ceea ce înseamnă pregătirea elevilor", a afirmat Mihaela Huncă. La nivelul judeţului Botoşani, procentul de promovare a examenului a fost de 72,6%, peste media pe ţară.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: