Evenimentul Zilei > Politica > BAC 2015. Victor Ponta: Treceți peste emoții și mergeți la examene cu ambiția de a vă îndeplini toate planurile de viitor!
BAC 2015. Victor Ponta: Treceți peste emoții și mergeți la examene cu ambiția de a vă îndeplini toate planurile de viitor!

BAC 2015. Victor Ponta: Treceți peste emoții și mergeți la examene cu ambiția de a vă îndeplini toate planurile de viitor!

Premierul Victor Ponta le-a transmis un mesaj de încurajare elevilor care susțin în aceste zile examenul de Bacalaureat.

"Astăzi încep probele scrise ale examenului de Bacalaureat – le mulțumim cadrelor didactice pentru răbdarea cu care organizează sesiunea de testări de la finalul clasei a XII-a și pentru toată munca depusă alături de tineri până acum. Am încredere că suntem suficient de bine pregătiți pentru ca totul să decurgă normal!

Le doresc tuturor elevilor rezultate cât mai bune, pe măsura așteptărilor și muncii depuse în timpul liceului. Acest examen este o ocazie, înainte de a păși pe propriul drum în viață, de a le mulțumi părinților și celor apropiați care v-au susținut în toți acești ani.

Treceți peste emoții și mergeți la examene cu ambiția de a vă îndeplini toate planurile de viitor! Vă țin pumnii – mult succes!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.