SCANDAL LA B1 TV din cauza unui articol din Evenimentul zilei. Banciu şi-a distrus colegii. REPLICA LOR E VIRALĂ. Video

SCANDAL LA B1 TV din cauza unui articol din Evenimentul zilei. Banciu şi-a distrus colegii. REPLICA LOR E VIRALĂ. Video

Un interviu publicat în Evenimentul Zilei, dar și afinitatea unui cunoscut prezentator pentru revista Evenimentul Istoric au adus un război intern la B1TV.

Interviul cu prezentatorul de la B1TV,  Radu Buzăianu, l-a înfierbântat pe Radu Banciu. Cunoscut pentru replicile sale acide, Banciu nu a ezitat să își critice colegii chiar în debutul emisiunii de joi, 1 martie. Afirmațiile lui Radu Buzăianu din cadrul interviului, care s-a declarat un fan al Evenimentului Istoric, revistă al cărei prim număr a apărut în februarie și este dedicată istoriei, pare să îl fi deranjat pe Banciu.

“Citeam în EVZ, în prima pagină, cu Radu Buzăianu, cu trimitere, un interviu realizat de cei de la Evenimentul Zilei. Ceea ce mi se pare absolute uluitor e cum este descrisă această emisiune. Ei aduc critici dure îmbrăcate în umor fin evenimentelor politice. E bun și Evenimentul Zilei, aflăm și noi așa ceva. Eu am făcut emisiune șase ani și jumătate și nu am apărut niciodată pe prima pagină în Evenimentul Zilei făcînd  istorie în televiziune. Eu mă uit și nu îmi vine să cred. Aud acum că am doi colegi cu umor fin. M-am uitat la un moment dat 10-15 minute și nu se poate reține nimic din emisiune. Cel puțin, nu umorul. Și nu discuția despre politică.

Poate e generația de vină. În secolul XXI poate ăsta e genul de umor. Să n-ai umor și să spui că ai umor fin. Poate nu se înseală Evenimentul Zilei. Poate o să vină vineva peste 7 ani și o să își amintească de Radu Buzăianu. Dar eu mă îndoiesc. Dar este foarte greu să își amintească cineva de tine după atâția ani. Mă insultați pe mine după ce am făcut legendă la acest post. E bătaie de joc când spuneți că ăia au umor fin. Să vină aici, în față, să vedem dacă au umor la ceva și îi trec prin politică și umor de îi fac praf și pulbere. Dacă e să respectăm istoria, n-a avut nimeni umor în acești șapte ani”, a declarat Banciu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Problemele dintre cele două părți par să existe din momentul în care Radu Buzăianu l-a imitat pe colegul său, Radu Banciu. Și-a îngroșat vocea și a început să jignească: "I-au pus pe băieții ăștia doi să facă emisiune! Să creadă ei că sunt deștepți, că pot ei să îmi țină mie locul! Băieții ăștia doi, Buzăianu și Zamfir, care vin și vorbesc! Ei cred că dacă doar vorbești la televizor, se și rezolvă ceva! I-am auzit vorbind după-amiază, pe la 18:30... Numai prostii, numai prostii ziceau! N-am mai văzut așa proști demult! De când mama m-a făcut nu am văzut așa proști! Doi proști, unul mai prost decât celălalt!", a spus Radu Buzăianu încercând să-l imite pe Radu Banciu.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tNXxxHsR78k" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/0PV6chvcBzo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>