Liana Alexandru a oferit amănunte despre situația din avionul de pe ruta Bruxelles – București. Șocant este că persoanele care au reușit să producă, prin comportament, gestul fără precedent, sunt apropiați ai lui Cristian Bușoi.

„Felicitări pilotului care-a oprit avionul pe pistă, în semn de protest față de comportamentul necivilizat al mai multor pasageri în timpul zborului de la Bruxelles!

Nu știu cine a pilotat aeronava, dar după ce a adus toți călătorii și echipajul în siguranță la sol, omul a oprit avionul înainte de punctul final pentru că ciocârlanii care se hăhăiseră tot drumul și înjuraseră figuri publice (unele întâmplător cu ei în avion: Maria Grapini, Mircea Diaconu, Cristian Pârvulescu), s-au repezit la bagaje să se dea jos primii, înainte de oprirea completă a aeronavei.

Incidentul e relatat de directorul MȚR, Virgil Ștefan Nițulescu, care a asistat la balamuc”, a scris Liana Alexandru, jurnalist, pe contul de Facebook.

Cei care „s-au dat în spectacol erau invitații lui Cristian Bușoi, un om decent de felul lui, îi chemase la Parlamentul European să le-arate cum se organizează alegerile. N-are sărmanul nicio vină că poporul are exemplare cu apucături, dar chiar și așa tot trebuie să-și ceară scuze pentru ce s-a-ntâmplat”, a precizat Liana Alexandru pe rețeaua de socializare. 

 

Te-ar putea interesa și: