Evenimentul Zilei > Actualitate > ALERTĂ într-un avion cu turiști britanici. CIOCNIRE pe AEROPORT: „Am zis că e sfîrșitul VIEȚII MELE ”
ALERTĂ într-un avion cu turiști britanici. CIOCNIRE pe AEROPORT: „Am zis că e sfîrșitul VIEȚII MELE ”

ALERTĂ într-un avion cu turiști britanici. CIOCNIRE pe AEROPORT: „Am zis că e sfîrșitul VIEȚII MELE ”

Sute de pasageri ajunși în Turcia pentru o vacanță de vis au trecut prin momente tensionate în momentul în care avionul lor a fost serios zdruncinat de un Airbus A330.

Conform mărturiilor oferite de pasageri și piloți, aceștia au crezut că a fost detonată o bombă în momentul în care alt avion a intrat în ei pe aeroportul Ataturk, din Istanbul, notează thesun.co.uk. “Motoarele încă mergeau în care am fost loviți, eram de un minut staționați. Lovitura a sunat ca o bombă, avionul se înclina în toate părțile. Pentru o clipă mi-am spus că acesta este sfârșitul vieții mele”

În ciuda ciocnirii și a traumelor care nu vor dispărea ușor, nimeni nu a fost rănit. Autoritățile au investigat imediat cauza ciocnirii. Avioanele au rămas pe aeroport pentru investigații și reparați, iar persoanele care trebuiau să plece cu avioanele implicate au fost redirecționate către alt avion.

VEZI VIDEO

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: