Evenimentul ZileiInternationalAvertismentul Stăpânilor Lumii! Războiul e „mai probabil ca niciodată”

Avertismentul Stăpânilor Lumii! Războiul e „mai probabil ca niciodată”

Avertismentul Stăpânilor Lumii! Războiul e „mai probabil ca niciodată”
Un grup de experți al faimosului Consiliu pentru Relații Externe îl avertizează pe președintele american Joe Biden că un război în Marea Chinei de Sud între SUA și China este „mai probabil ca niciodată”.

Avertismentul Stăpânilor Lumii! Consiliul pentru Relații Externe este, alături de Comisia Trilaterală și Grupul Bilderberg, una dintre organizațiile transnaționale despre care teoriile conspiraționiste afirmă că ar conduce lumea.

Chiar și dacă nu dăm crezare acestor acuzații, Consiliul pentru Relații Externe este printre cele mai influente think-tank-uri de politică externă din lume.


Bill Gates a devenit comisarul cu propaganda al Chinei. Ce interes are?


Din rândurile acestei organizații au făcut sau fac parte David Rockefeller, Dick Cheney, Barack Obama, Hillary Clinton, dar și managerii celor mai mari corporații din lume.

Avertismentul Stăpânilor Lumii

Având în vedere influența de care se bucură Consiliul, avertismentele pe care le lansează politicienilor trebuie analizate cu toată responsabilitatea, Mai ales când e vorba de o problemă atât de delicată cum este confruntarea dintre SUA și China.

Un raport al grupului de reflecție al Consiliului îi transmite președintelui că o „criză severă” în Marea Chinei de Sud ar putea începe anul acesta. O indică, potrivit experților, acțiunile din ce în ce mai agresive ale Chinei față de Taiwan.


George Soros dă o nouă lovitură! În ce investește miliarde


Experții susțin că Taiwanul este, în acest moment, „cel mai periculos punct de la care ar putea pleca un posibil război între Statele Unite, China și probabil alte puteri majore”.

În încercarea de a preveni un potențial conflict, experții îl îndeamnă pe Biden a fost să clarifice strategia saîn rgiunea  Indo-Pacifică.

Avertismentul Stăpânilor Lumii. China provoacî deliberat

„Obiectivul strategic al SUA în ceea ce privește Taiwanul ar trebui să fie să-și păstreze autonomia politică și economică, dinamismul ca societate liberă și descurajarea aliaților SUA – fără a declanșa un atac chinez asupra Taiwanului.

În ianuarie, China a intensificat exercițiile militare lângă Taiwan, cu incursiuni repetate în spațiul aerian al țării.

O duzină de bombardiere și avioane de luptă au fost atrimise peste strâmtoarea Taiwan. Mai mult,  Wu Qian, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din China, a spus: „Le spunem serios forțelor independenței Taiwanului: cei care se joacă cu focul se vor arde singuri. Independența Taiwanului înseamnă război.

„Activitățile militare desfășurate de Armata Populară de Eliberare a Chinei în Strâmtoarea Taiwan sunt acțiuni necesare pentru a aborda situația actuală de securitate din Strâmtoarea Taiwan și pentru a proteja suveranitatea și securitatea națională.

„Sunt un răspuns solemn la interferențele externe și provocările de către forțele„ independenței Taiwanului ”.”

Continuând abordarea fostului președinte Donald Trump față de regiune, Biden a declarat că susține independența Taiwanului față de China.

În prima sa discuție la telefon cu președintele comunist chinez Xi Jinping, președintele SUA și-a afirmat angajamentul față de Taiwan și a spus reporterilor după aceea: „Am împărtășit și îngrijorări cu privire la practicile economice ale Beijingului, abuzurile împotriva drepturilor omului și coerciția îndreptată împotriva Taiwanului.

I-am spus că voi colabora cu China atunci când va aduce beneficii poporului american”.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat de CBS, Joe Biden a spus că consideră relația SUA cu China drept una de „concurență extremă”, notează Daily Express.

Războiul dintre SUA și Iran e inevitabil? Provocare fără precedent


Accesează: