Evenimentul Zilei > Monden > Averea fabuloasă a lui Ilie Năstase. Ce cadou le-a făcut fiicelor sale
Averea fabuloasă a lui Ilie Năstase. Ce cadou le-a făcut fiicelor sale

Averea fabuloasă a lui Ilie Năstase. Ce cadou le-a făcut fiicelor sale

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis a reușit până la vârsta de 74 de ani să strângă o avere fabuloasă.

De-a lungul carierei sale de sportive a câștigat suficienți bani, dar și din afacerile pe care le-a făcut până la această vârstă.

În a afară de apartamente de lux, Ilie Năstase este un împătimit al bijuteriilor scumpe, precum și al automobilelor luxoase.

Fostul lider în clasamentul ATP deține un teren de 1.000 de metri pătrați în Moeciu de Jos, precum și o casă în Capitală și o alta de vacanță, în Mamaia. La capitolul bijuterii, Ilie Năstase se laudă cu ceasuri în valoare de 150.000 de euro, cu diverse bijuterii de 100.000 de euro și cu tablouri în valoarea de 50.000 de euro.

De asemenea, Ilie Năstase este proprietarul unui BMW Z3, unui Mini Cooper, unui BMW X6 și unei motociclete. Iar în bancă are deschise trei conturi: unul cu  613.000 de lei (129.000 de euro), al doilea cu 35.000 de euro și ultimul cu  187.000 de dolari.

Pe lângă pensia alimentară, Nasty plusează și cu alte lucruri materiale scumpe pentru cele două fiice ale sale.

Recent, marele tenismen le-a făcut cadou fetelor sale câte o locuinţă de lux, la malul mării.

Ilie Năstase le-a luat celor două fiice din căsnicia cu Amalia, câte un apartament pentru fiecare, în Mamaia Nord, în blocul ridicat de fratele Simonei Halep. 80.000 de euro a fost prețul unui imobil cu două camere, aflat la parter.

În ciuda neînțelegerilor dintre el și fosta nevastă, față de Alessia (17 ani) și de Emma (14 ani) a fost mereu sprijinul necondiționat și le-a dăruit cam tot ce are, chiar dacă și-a refăcut viața de atunci încă de două ori. Prima dată alături de Brigitte Sfăt, ca acum cu Ioana.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, spunea, în 2017, Brigitte când era căsătorită cu Năstase, potrivit antenastars.ro