Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce AVERE a primit OANA ZĂVORANU de la MAMA EI. Este vorba de MILIOANE DE EURO
Ce AVERE a primit OANA ZĂVORANU de la MAMA EI. Este vorba de MILIOANE DE EURO

Ce AVERE a primit OANA ZĂVORANU de la MAMA EI. Este vorba de MILIOANE DE EURO

Oana Zăvoranu a moștenit o avere impresionantă de la mama sa în anul 2015, dar abia acum s-au descoperit adevăratele cifre ale imperiului lăsat de Mărioara.

Mărioara Zăvoranu a murit pe 17 aprilie 2015, la 66 de ani, după ce a pierdut lupta cu mai multe boli. Femeia suferea de insuficiență renală cronică și diabet.

Femeia nu avea o relație bună cu unica ei fiică, Oana, însă, cu toate acestea, i-a lăsat toată averea pe care a agonisit-o de-a lungul vieții.

„A aflat că ei pândeau să moară ea, pentru că ei erau convinși că va muri, și să facă o mărire de capital ca să o lase fără absolut nimic. Pot să îți aduc actul cu banii pe care i-am scos eu într-o anumită zi de la o bancă, care au fost urmarea unui an și ceva de procese și a vreo 15 ani de bătălie cu mama. Și acea sumă în acte este 1.175.000€”, a spus Oana Zăvoranu, in cadrul emisiunii „Agentia VIP“.

„Pai ai 15 spații comerciale și un cimitir. Cum poți sa îmi spui tu mie că trăiești din 3000€?! Îmi subestimezi inteligența. Mi-au făcut 30 de procese în prima lună după ce a murit mama. Mi-au spus că nu sunt moștenitoare. Cum adică nu sunt eu moștenitoarea? Dar cine sunt eu?”, a mai spus Oana Zăvoranu, confrom Ciao.

Mărioara Zăvoranu a avut o viaţă de telenovelă. A fost căsătorită de două ori cu doi bărbaţi puternici cu care a acumulat şi o avere impresionantă.

Ea a fost măritată prima oară cu Ioan Bănicioiu, tatăl natural al Oanei, pe care l-a cunoscut la mare. Alături de acesta a reuşit să strângă o sumă frumoasă de bani, de care nu s-a bucurat mult timp. Ioan Bănicioiu a făcut o evaziune fiscală, statul confiscându-i şi ultimul leu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: