Evenimentul Zilei > Economie > Ce avere are, de fapt, amanta lui Ghiță! Deține un brand cunoscut în România
Ce avere are, de fapt, amanta lui Ghiță! Deține un brand cunoscut în România

Ce avere are, de fapt, amanta lui Ghiță! Deține un brand cunoscut în România

Amanta lui Ghiță, Oana Niță, despre care s-a descoperit că i-a fost alături în ultimii doi ani, este deținătoarea unui brand românesc de prestigiu.

Oana Niță, despre care Antena 3 a precizat că ar fi avut o relație cu fugarul Ghiță, este patroana unui lanț de magazine celebre din România și a unui brand cunoscut, mai exact Nissa. Afacerea nu este însă în tottalitate a ei, după cum precizează Bugetul.ro.

Amanta lui Ghiță a înființat în 2001, împreună cu mama și soara ei, un atelier mic de croitorie într-un apartament cu duă camere din Craiova. În 2010, Nissa ajunsese să aibă deja 12 magazine și genera venituri de 4 milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Afacerea a crescut constant din 2010 și până în prezent, ajungând să fie un brand foarte cunoscut în rândul preferințelor feminine din România.

„Este o afacere de familie, în care fiecare are atribuţii. Mamei îi revine partea financiară, Oana răspunde de marketing şi de achiziţii, iar eu – de partea administrativă şi de producţie”, spunea Denisa Radian, sora și asociata Oanei Niță, într-un interviu pentru Gandul în anul 2010.

Cazul lui Sebastian Ghiță, care a fost reținut de autoritățile sîrbe, scoate la surprafață noi amănunte. Ultimele informații apărute dezvăluie faptul că la prinderea omului de afaceri a contribuit, fără să știe, și prietena acestuia.

Oana Niță, patroana unui lanț de magazine din România, este cea care i-a fost alături lui Sebastian Ghiță în ultimii doi ani. Se pare că aceasta l-a vizitat pe Sebastian Ghiță de două ori din momentul în care a fugit din țară, o dată întîlnirea avînd loc la Belgrad, informează Antena 3.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: