Ducele și ducesa de Sussex s-au întors ieri la îndatoririle de la Palat după ce au petrecut șase săptămâni departe de viața familiei regale, dar mai ales de îndatoririle pe care ar fi trebuit să le respecte de Crăciun.

Pe tot parcursul vacanţei au dus o viaţă normală: au alergat, au făcut plimbări lungi şi au vizitat câteva locaţii reprezentative. Iar, în mod special, au mulţumit Înaltului Comisar Janice Charette și personalului pentru ospitalitatea caldă în timpul șederii lor.

Pe contul oficial de Instagram cuplul a postat un mesaj pentru a le mulțumi celor pe care i-au cunoscut: „Mulțumesc Canada!”, iar fanii au distribuit povestea și videoclipul ajungând viral pe social media.

Un fan a scris: „Ne-a plăcut să vă avem pe voi și pe Archie aici de sărbători.” Altcineva a adăugat: „Veniţi din nou! Vancouver vă iubeşte”. Un alt mesaj: „Amândoi păreți uimitori, relaxați și atât de îndrăgostiți. „Mă bucur că v-aţi petrecut vacanța la noi! Un An Nou Fericit 2020!”. „Salutați-l şi pe adorabilul Archie!” Un alt comentator le transmis mesajul: „Sunteţi fabuloşi!” . Vă aşteptăm să reveniţi! Vă iubim. Sunteţi frumoşi toţi trei”...

Dar, din păcate, aventura lor în Canada a luat sfârşit, iar prințul Harry și Meghan sunt gata pentru a înfrunta iar tabloidele britanice şi nu numai.

S-a spus că s-au simțit „marginalizați” de Familia Regală după ce imaginea tradiţională de sărbători. Dar, sunt simple speculaţii, ei au ales să stea departe de Regatul Unit, ei şi-au dorit linişte de sărbători alături de fiul lor, deci n-au fost marginalizaţi de nimeni, aşa cum a tot scris presa britanică în acestă perioadă.

Te-ar putea interesa și: