Evenimentul Zilei > Actualitate > Au muncit pentru Dinamo, fără să fie plătiți: „Am fost umiliți”
Au muncit pentru Dinamo, fără să fie plătiți: „Am fost umiliți”

Au muncit pentru Dinamo, fără să fie plătiți: „Am fost umiliți”

Adrian Mihalcea, antrenor care a lucrat la ACS Berceni, „satelitul” celor de la Dinamo, se plânge că nu a fost plătit de Ionuț Negoiță, patronul „câinilor”.

Adrian Mihalcea a antrenat-o pe ACS Berceni, în sezonul trecut, împreună cu Mugur Bolohan, „secundul” său. Echipa este „satelitul” clubului Dinamo, iar lui Mihalcea i s-a promis că va fi numit antrenor la Dinamo II, în această vară. Însă, în momentul în care și-a cerut banii pentru munca depusă, Ionuț Negoiță i-a transmis că va fi plătit cu o sumă mai mică decât cea stabilită inițial.

„Am negociat cu Dinamo II, dar am fost umiliți. Și eu, și Mugur Bolohan. Nu doar noi, ci și familiile noastre! Am făcut muncă voluntară la Berceni, am venit pe banii noștri la antrenamente, iar când ne-am dus să negociem cu Dinamo II, am vrut să închidem perioada de acolo, cerându-ne să fim plătiți din urmă. Ni s-a propus o sumă mai mică, de parcă ar fi fost vorba despre sute de mii de euro. Eu aveam la Berceni un salariu de 1.000 de euro. Să nu-l plătești nici pe ăla… Ni s-a spus: Vă dăm mai puțin!. Nu suntem niște trepăduși. Și eu, și Bolo, am jucat la Dinamo. Stăteam ca fraierii câte trei ore prin cafenele, așteptând să intrăm la conducerea de la Dinamo, să ne primim banii. Ni s-a propus să ne dea mai puțin, apoi să semnăm pe o sumă mai mare de 1.000 de euro pe lună cu Dinamo II! N-am acceptat așa ceva. Ne-am vrut toți banii pentru perioada Berceni. Am avut contract cu Berceni, dar noi am negociat cu Dinamo, iar la masă a fost și domnul Negoiță. Ne-am făcut treaba bine la Berceni, am reușit să salvăm echipa. N-am acceptat suma propusă la Dinamo II. Nu știu ce încredere poți să mai ai în niște oameni care îți propun un proiect, nu-și respectă cuvântul, apoi îți propun un alt proiect. Și vorbim despre Dinamo, nu despre Unirea Slobozia, să zicem, care este în faliment. Asta este o politică românească!", a spus Mihalcea pentru sportnews.ro.