AU FOST REȚINUȚI cinci dintre BĂTĂUȘII din Bolintin Vale

AU FOST REȚINUȚI cinci dintre BĂTĂUȘII din Bolintin Vale

Poliţiştii au reţinut cinci dintre persoanele implicate în bătaia cu bâte și săbii, dintr-o benzinărie din oraşul Bolintin Vale, care a avut loc pe data de 15 martie. Cei prinși sunt cercetați pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniştii publice.

În urmă cu peste două săptămâni, mai mulți indivizi s-au luat la bătaie în benzinăria din Bolintin Vale. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi, în care se văd mai mulți agresori lovind cu bâte oameni și mașini, au șocat populația. Polițiștii au reușit se dea de urma a cinci dintre persoanele bănuite de implicare în incidentul petrecut în staţia de alimentare cu carburanţi și i-au reținut pentru 24 de ore, anunță Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Giurgiu.

Cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale cu propunerea de arestare preventivă, măsură însuşită de procurorul de caz  şi urmează să fie prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi. Cercetările continuă pentru stabilirea participaţiei şi celorlalte persoane implicate, urmând ca la finalizare să se dispună măsurile procedurale.

În continuare este menţinut dispozitivul special de ordine şi siguranţă publică format din poliţişti şi jandarmi, în zona Bolintin Vale, cu rolul de a asigura ordinea, liniştea publică şi siguranţa cetăţeanului, neexistând pericolul escaladării stării conflictuale. Bătaie ca în filme

Ne puteți urmări și pe Google News

O bătăie ca în filme a avut loc, pe 15 martie, într-o benzinărie din Bolintin Vale.  Încăierarea a avut loc în jurul orei 10.00, atunci când două persoane au fost atacate cu bâte şi săbii de un grup de rromi cu care aveau un conflict.

În timp ce se aflau într-o benzinărie, cei doi bolintineni, de 18 şi 57 de ani, au fost agresaţi de mai multe persoane care au coborât din mai multe maşini. Cei doi bărbaţi, atacaţi cu săbii şi bâte, au fost răniţi, fiind transportaţi la spital. În urma conflictului, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Ulterior, pe 18 martie, când cei doi bărbaţi agresaţi au depus plângere, dosarul a fost extins cu comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

În prezent, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, până în prezent fiind identificate şase dintre acestea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Giurgiu comisar Cristian Şuţă, citat de giurgiuveanul.ro, între cele două familii a izbucnit un conflict încă de pe 9 martie, iar în tot acest timp au avut loc şi alte încăierări care au culminat cu altercaţia din benzinărie. Însă, până la scandalul din benzinărie, niciunul dintre cei implicaţi nu a depus plângere la poliţie.