Au fost prinși HOȚII care AU FURAT SEIFUL POȘTEI în plin COD ROȘU. Spărgătorii au luat CASA DE BANI chiar CU MAȘINA OFICIULUI

Au fost prinși HOȚII care AU FURAT SEIFUL POȘTEI în plin COD ROȘU. Spărgătorii au luat CASA DE BANI chiar CU MAȘINA OFICIULUI

Patru tineri sunt autorii furtului unui seif din Oficiul Poștal din Medgidia. Ei au fost prinși, ieri, de polițiștii constănțeni, în urma mai multor percheziții. Spargerea a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au efectuat, ieri, 18 percheziţii în judeţul Constanţa, în localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea furtului unei case de bani, din incinta unui oficiu poştal, din Medgidia.

În urma percheziţiilor, au mai fost găsiți doar 10.000 de lei din cei 250.000 de lei furați, un autoturism şi aparatură electronică. Au fost reţinuţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

Aceştia urmează fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de arestare preventivă. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia, I.P.J. Călăraşi, I.P.J. Timiş şi luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Constanţa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor de la Detaşamentul 7 Jandarmi Medgidia şi de suportul informativ al DIPI. Au aruncat casa de bani pe geam În noaptae de 30 spre 31 ianuarie, anul acesta, când în județul Constanța era declarat Cod Roșu de viscol, hoții au pătruns în Oficiul Poștal nr.1, din Medgidia, prin forţarea uşii de acces. La etajul 1 al clădirii situată lângă Gara Medgidia, tinerii au găsit seiful. Pentru că era prea grea și dura mult să o care pe scări, tinerii au aruncat pe geam casa de bani, pe un morman de hârtii.  Au găsit, pe un birou, și cheile uneia dintre mașinile oficiului. Așa că, au încărcat seiful în autospeciala poștei, aflată în parcare, și au fugit. Maşina a fost găsită, abandonată, în localitatea Castelu. Furtul a fiost depistat a doua zi dimineața. Iniţial, suma vehiculată ca sustrasă odată cu seiful era de 470.000 de lei. Uulterior, oficialii Poştei au revenit şi au spus că s-ar fi furat doar 250.000 de lei.