Evenimentul Zilei > EVZ Special > Au fost primii care au muncit la stat de acasă
Au fost primii care au muncit la stat de acasă

Au fost primii care au muncit la stat de acasă

Unul dintre avantajele de a fi președinte al SUA este că muncești de acasă.

De când John Adams s-a mutat la Casa Albă în 1800, fiecare președinte a primit șansa de a locui la locul său de muncă oficial din Washington.

La fel ca mulți alți americani care lucrează de acasă, acest lucru înseamnă că președinții au primit posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familiile lor. În istoria recentă, președintele Barack Obama a lăudat aceastăsoluție pentru că l-a ajutat la echilibrarea vieții profesionale și de familie.

45 de secunde

„Cel mai mare cadou al acestei meserii a fost să trăiesc lângă birou”, a scris el într-un eseu din 2016 pentru Glamour.

„Timp de mulți ani, viața mea a fost consumată de navete lungi… Dar, în ultimii șapte ani și jumătate, naveta a fost redusă la 45 de secunde – timpul necesar pentru a merge pe jos din camera de zi până la Biroul Oval. Drept urmare, am reușit să petrec mult mai mult timp urmărind ca fiicele mele să devină inteligente, amuzante, amabile, femei tinere minunate”.

Fotografii au capturat imagini drăguțe ale copiilor președinților care se joacă în Biroul Oval și au documentat și evenimente sociale cu copii lor. Fiica lui Richard Nixon, Tricia s-a căsătorit cu Ed Cox la Casa Albă în timpul președinției tatălui ei.

Citește toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric