Atmosferă apăsătoare la sediul central al PSD. Cum a încercat Petre Daea să-i înveselească pe pesediști

Atmosferă apăsătoare la sediul central al PSD. Cum a încercat Petre Daea să-i înveselească pe pesediști

Petre Daea a adus produse tradiționale la sediul PSD din București, încercând să îi mai înveselească pe socialdemocrați care nu sunt optimiști in privința șanselor Vioricăi Dăncilă

Atmosfera tristă la sediul central al PSD, din centrul Capitalei, motivul fiind rezultatele slabe pe care Viorica Dăncilă le-ar obține, potrivit sondajelor de opinie,  susțin surse de partid, scrie libertatea.ro.

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a încercat să mai însuflețească atmosfera, el venind la prânz cu mâncare tradițională, și anume roșii, brânză, salam, primite  de la Casă de Comerț Unirea precum și cu pâine.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deși liderii PSD încearcă să fie optimiști după ce primesc veștile din țară, cum ar fi o mobilizare mai mică a liberalilor în unele zone tradiotonale ale lor, ei recunosc în fața presei că procentele Vioricăi Dăncilă din sondaje încep cu cifra 4 sau chiar cu 3. La Sediul PSD  din Șoseaua Kisellef, alături de Viorica Dăncilă sunt Lia Olguța Vasilescu , șefa de campanie, Valeriu Steriu,  purtătorul de cuvânt, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor,  secretarul general al PSD.

Atenția liderilor este îndreptată către statisticile legate de prezență ale Biroului Electoral Central și, în special  pe cele legate de votul în mediul rural.

Deși în mod obișnuit  electoratul PSD se duce masiv la urne în prima parte a zilei, social-democrații spun că procentele din mediul rural ar fi “pe un trend ascendent”, potrivit surselor G4Media.ro. Prezența masivă la vot a românilor în străinătate, unde până la ora 17.45 se depășise pragul  de 800.000 de voturi, e o veste care nu este bună pentru pesediști, deoarece ei știu că în Diaspora vor veni puține voturi pentru ei . potrivit surselor G4Media.ro.

Și fiul Vioricăi Dăncilă  a fost prezent pentru puțin timp la sediul PSD, în sediul partidului nefiind prezenți Marcel Ciolacu ,președintele Camerei Deputaților, Gabriela Firea primarul Bucureștiului, sau Paul Stănescu.