Evenimentul Zilei > Social > Atenție la ce anunțuri publicați pe internet. Imaginația hoților nu are limite!
Atenție la ce anunțuri publicați pe internet. Imaginația hoților nu are limite!

Atenție la ce anunțuri publicați pe internet. Imaginația hoților nu are limite!

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din orașul Ialoveni, Republica Moldova, a fost reținut de ofițerii de investigație, fiind bănuit de comiterea a cel puțin două furturi din locuințe, printr-o metodă inedită

Anchetatorii au stabilit că un bărbat a intrat în locuințe din Durlești, în perioada mai- septembrie, de unde a sustras mai multe bunuri materiale, carduri și bani, cauzând un prejudiciu de 17.250 lei proprietarilor.

El le-a spus polițiștilor că a căutat pe rețele sociale și pe site-uri de anunțuri case care se dădeau în chirie. Acumula informații despre programul proprietarilor și bunurile de preț din case, ulterior pătrundea în casele lor. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția.

Bunurile sustrase din locuințe le vindea în piețe. Bărbatul era căutat mai demult pentru infracțiuni similare. Acum, se află în arest preventiv și riscă amendă de până la 67.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunități de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani, informează realitatea.md.