Evenimentul Zilei > Sport > Atac nemilos al unui dinamovist. Retrogradarea e sigură. „Gloabe aduse pe comisioane”
Atac nemilos al unui dinamovist. Retrogradarea e sigură. „Gloabe aduse pe comisioane”

Atac nemilos al unui dinamovist. Retrogradarea e sigură. „Gloabe aduse pe comisioane”

Situația dezastruoasă în care a ajuns Dinamo l-a scos din minți pe un simbol al clubului.

Dinamo a fost învinsă, duminică, de FC Voluntari, pe teren propriu, scor 0-1, și se află pe ultimul loc al clasamentului. „Roș-albii” tremură serios în finalul sezonului, iar perspectiva retrogradării se conturează de la etapă la etapă.

Cornel Dinu, fost mare jucător al echipei din Ștefan cel Mare, a dat de pământ cu finanțatorul Ionuț Negoiță. „Mai este ceva de spus? Divizia B… Am dat câinii afară din casă. M-au făcut cotârlele alea din teren să mă răzbun pe câinii mei și să-i dau afară din casă în repriza a doua. Mizeria din afară a pătruns și la Dinamo și a distrus echipa. Mizeria înseamnă cei care conduc și au decis soarta echipei în ultimii șapte ani. Sunt 15 antrenori în șapte ani, de când este lepra asta de Negoiță. Numai anul ăsta au fost patru”, a tunat Dinu în „Fanatik”.

„Procurorul” susține că niciun jucător nu are valoare, cu excepția lui Ante Puljici. „La Dinamo este un singur jucător care se apropie, cât de cât de pretențiile tradiției lui Dinamo, Ante Puljic. La cum arată, Dinamo n-are nicio șansă să se salveze de la retrogradare. Și retrogradată nu o mai ia nimeni. Păi cu ce au acolo… Popescu, Mrzljak, Filip, Skovajsa, Răuță, Sin, Popa. E dezastru! Ei n-au nicio legătură cu fotbalul. Popa care nici viteză, nici tehnică! Nu are față de Dinamo nici ras, tuns și frezat. Iar ce a făcut Filip n-are nicio legătură cu fotbalul.”

Dinu a acuzat că transferurile au fost făcute având un singur criteriu: comisioanele pentru impresari.

„Dinamo la ora actuală, cu Mrzljak, Filip, Răuță, are cel mai slab mijloc din istoria clubului Răuță ăsta ce-a făcut la gol? Copilul ăla, Ion Gheorghe, a trecut de el ca pe bulevard. Nici să-l faulteze nu a fost în stare. Și Ion Gheorghe este crescut de Dinamo și n-a avut loc.

Mai are Dinamo destui tineri care n-au avut loc de marile gloabe aduse pe comisioane mari și acum copiii lui Dinamo fac față fără probleme la alte echipe. Echipa e făcută de gustul impresarilor, doar pentru comisioane. Băieții din biroul ăla de scouting n-au nicio treabă cu fotbalul de performanță.”