Evenimentul Zilei > Politica > Atac la Dragnea, de la Bruxelles. „Își sapă singur groapa”. Cine îndrăznește să-l critice pe șeful PSD
Atac la Dragnea, de la Bruxelles. „Își sapă singur groapa”. Cine îndrăznește să-l critice pe șeful PSD

Atac la Dragnea, de la Bruxelles. „Își sapă singur groapa”. Cine îndrăznește să-l critice pe șeful PSD

Liviu Dragnea a fost acuzat de Cătășlin Ivan că intenționează să îl scoată din grupul socialiștilor și democraților din Parlamentul European. Europarlamentarul este de părere că liderul PSD „își sapă singur groapa”.

Mai mult decât atât, Ivan susține că Dragnea „merge în jos” cu pași rapizi. Cătălin Ivan a dat exemplul popularității lui Liviu Dragnea de acum două luni, și cea de acum, pe care o consideră schimbată radical.

Ivan l-a acuzat pe Dragnea că a solicitat scoaterea sa din grupul socialiștilor și democraților europeni, precizând că ”un partid nu trebuie condus de un singur om”.

”S-a încercat scoaterea mea din grupul socialiștilor și democraților europeni. Liviu Dragnea a cerut special acest lucru, săptămâna trecută. Mai repede decât credem noi, Dragnea va merge în jos. Nu merge decât în aceeași direcție. Își sapă singur groapa”, a precizat europarlamentarul Cătălin Ivan, la Antena 3.