Evenimentul Zilei > Actualitate > Atac la adresa lui Daniel Băluță. Primarul Sectorului 4, atacat de Învierea Domnului
Atac la adresa lui Daniel Băluță. Primarul Sectorului 4, atacat de Învierea Domnului

Atac la adresa lui Daniel Băluță. Primarul Sectorului 4, atacat de Învierea Domnului

Cu numai câteva zile de startul campaniei electorale, candidaţii la primăriile din Capitală au început să fie împroşcaţi cu noroi. Unul dintre aceştia este Daniel Băluţă, primarul interimar al Sectorului 4.

În cutiile de scrisori din blocurile din Sectorul 4 au început să apară plicuri prin care li se urează oamenilor felicitări cu ocazia ,,Naşterii Domnului”, însă cu numele lui Daniel Băluţă. Primarul Sectorului 4 a reacţionat la acţiunea de denigarare a sa pentru că, potrivit acestuia, textul nu ar fi fost trimis de el sau echipa lui. Acesta a ţinut să menţioneze acest aspect şi pe reţeaua sa de socializare:

,,Astăzi m-am convins, încă o dată, că există oameni fără Dumnezeu! Aceștia se folosesc inclusiv de Sfânta Sărbătoare a învierii Domnului în lupta lor politică murdară, în speranța că vor câștiga destul electorat cât să-și poată atinge interesele meschine. În cutiile poștale ale multor locuitori ai Sectorului 4 au fost distribuite felicitări în care, în mod intenționat, este făcută confuzia între Nașterea Domnului și Învierea Domnului. Pentru a arunca cu noroi în imaginea mea, autorii au semnat respectivele felicitări cu numele meu. RESPING FERM asemenea atacuri josnice, întrucât felicitările în cauză nu au legătură cu mine, nu le cunosc proveniența, n-au fost realizate de echipa mea și nici distribuite de cineva apropiat mie! Mai jos, regăsiți felicitarea pe care eu am trimis-o oamenilor pe care îi reprezint și cărora le urez din tot sufletul sănătate și Paște Fericit! Diferențele dintre cele două felicitări nu mai au nevoie de niciun comentariu suplimentar”, a scris pe pagina sa de socializare Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.