Evenimentul Zilei > International > Atac ISRAELIAN asupra unei tabere a forţelor proguvernamentale din SIRIA, soldat cu numeroase victime
Atac ISRAELIAN asupra unei tabere a forţelor proguvernamentale din SIRIA, soldat cu numeroase victime

Atac ISRAELIAN asupra unei tabere a forţelor proguvernamentale din SIRIA, soldat cu numeroase victime

Cel puţin trei membri ai forţelor loiale regimului de la Damasc au murit, azi,, în urma unui atac israelian care a vizat o tabără militară din sud-vestul Siriei.

 Nu este clar dacă a fost vorba de un atac aerian sau tiruri de artilerie. Acţiunea a vizat o tabără aflată în apropiere de oraşul Quneitra din sud-vestul Siriei,  a declarat un ofical sirian, potrivit site-ului postului France 24..

Observatorul sirian pentru Drepturile Omului a confirmat atacul, fără a oferi detalii suplimentare.

Autorităţile militare israeliene au anunţat vineri că au vizează obiective militare din Siria ca răspuns la tirurile de mortiere care au lovit zone din partea de nord a regiunii Platoului Golan, scrie Mediafax.

 SANA, agenţia oficială de ştiri a Siriei, a transmis că atacul comis de Israel a lovit un obiectiv al armatei siriene, cauzând pagube.

Regiunea Platoului Golan este împărţită între Israel şi Siria, Tel Avivul ocupând aproximativ 1.200 de kilometri pătraţi din această regiune în urma Războiului de şase zile din anul 1967.

 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: