Sabrina Maria Nedelcu a postat, pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj:

„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2000 ron pe lună pentru acela care fură 20000 ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu cotizaţi voi la stat de vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”

După ce reacţiile nu au contenit să curgă pe contul ei, consiliera a şters postarea. 

PSD Constanţa a transmis de urgenţă un punct de vedere cu privire la atitudinea consilierei Sabrina Maria Nedelcu.

„În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu“, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, şi Consiliul Judeţean Constanţa a avut o reacţie în urma postării consilierei PSD. Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa şi membru PSD, a anunţat că dezaprobă limbajul folosit de colega sa faţă de protestatari.

„Consider că este dreptul fiecăruia să îşi exprime opinia, însă nu pot să fiu de acord cu un limbaj vulgar, inadecvat şi jignitor. Declaraţiile doamnei Nedelcu, chiar şi pe pagina personală de pe o reţea de socializare sunt total nepotrivite. Voi solicita conducerii Partidului Social Democrat să ia măsurile care se impun în situaţia dată. De asemenea, îi cer doamnei Nedelcu să îşi ceară scuze, în mod public, pentru modul în care a ales să se exprime“, a declarat Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.