Atac filmat la bijuterie. Tâlharii au fugit sub privirile șocate ale martorilor

Atac filmat la bijuterie. Tâlharii au fugit sub privirile șocate ale martorilor

Jaf ca-n filme, în miezul zilei la un magazin de bijuterii, închis, din Paris. Atacul a fost dat de doi indivizi cu fețele acoperite de cagule. Astfel, în vreme ce unul dinre ei filma, cel de-al doilea mascat a intrat în acțiune, cu un baros.

Din câteva lovituri a spart vitrina și fără să se sinchisească de alarma care a pornit să sune și nici de trecătorii ori vecinii paralizați de spaimă a strâns toate obiectele de valoare. Apoi, cei doi au urcat pe scutere și s-au făcut nevăzuți, în vreme ce martorii își reveneau din șoc.

Totul s-a petrecut în câteva zeci de secunde, înainte ca poliția sau agenții de pază să aibă vreme să intervină. La scurtă vreme după jaf, imaginile atacului au apărut pe rețelele de socializare, însă autorul filmării le-a retras repede. Nu înainte, însă, ca scenele să fie preluate de alți internauți și să ajungă virale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este primul jaf de acest fel care se petrece la magazinele de bijuterii din capitala Franței. În urmă cu câteva luni, alți doi indivizi au dat lovitura la un magazin renumit de pe bulevardul Franklin Roosevelt. În plină zi, doi tineri au intrat în bijuterie, au spart vitrinele şi au îndesat în trei genţi bunuri în valoare de 200.000 de euro.

Ca și acum atacul a fost filmat de trecători care au transmis în direct pe rețele de socializare. Hoții au reușit să scape deși au fugit pe jos, urmăriți de câțiva cetățeni curajoși.