Evenimentul Zilei > Politica > S-a aflat! MAREA TRĂDARE A LUI PONTA a fost dezvăluită de Codrin Ştefănescu: „Nu aş fi permis SĂ FIE BĂGAT ILEGAL ÎN PUŞCĂRIE”
S-a aflat! MAREA TRĂDARE A LUI PONTA a fost dezvăluită de Codrin Ştefănescu: „Nu aş fi permis SĂ FIE BĂGAT ILEGAL ÎN PUŞCĂRIE”

S-a aflat! MAREA TRĂDARE A LUI PONTA a fost dezvăluită de Codrin Ştefănescu: „Nu aş fi permis SĂ FIE BĂGAT ILEGAL ÎN PUŞCĂRIE”

Problemele din interiorul PSD-ului dintre preşedintele Liviu Dragnea şi Victor Ponta l-au enervat pe secretarul general adjunct, Codrin Ştefănescu, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Ştefănescu i-a făcut o serie de reproşuri dure fostului şef social – democrat în cadrul unei intervenții în direct la RTV.  "Eu i-am reproşat lui Ponta că Adrian Năstase a avut trei copii în politică. Eu, Ponta şi Titus Corlăţean. Eu, dacă eram premier, nu aş fi lăsat ca Năstase să fie băgat ilegal în puşcărie, chiar dacă mutam Carpaţii. Nu vii cu sapa la partid, ci la muncă.Şi demisia pe facebook ne-a costat. Duşmanii au început să mute din noi, dar am trecut peste.", a spus Codrin Ştefănescu la România TV.

Ba mai mult, Ştefănescu a spus că Ponta nu mai are nici măcar loc pe scaun la partid.  "Ca fost preşedinte are loc şi în BPN, şi în CEX. Şi Adrian Năstase, dacă nu era obligat de instanţă, avea loc la masă. La ultimul CEX a fost acolo, s-a şi certat cu o colegă. O să îl sun după emisiune, numai să vrea. Nu vreau să scot rufele nespălate încă în public din PSD. Şi pe vremea când era preşedinte şi premier ne mai certam prin BPN. Să nu spună că a făcut pactul de coabitare Dragnea, că el era preşedintele partidului. Dacă are ceva de reproşat, să facă în interior.", a mai spus Ştefănescu.