Conspirație în SUA. Dezvăluiri despre o afacere imensă și o moarte dubioasă

Conspirație în SUA. Dezvăluiri despre o afacere imensă și o moarte dubioasă

Robert Epstein a mărturisit în fața Congresului că Google a intervenit la alegerile prezidențiale din 2016, în favoarea lui Hillary Clinton, iar acum atacă şi spune că accidentul mortal care i-a ucis soția luna trecută, posibil, să nu fi fost chiar un accident rutier.

Robert Epstein este un psiholog american, profesor, autor de cărţi și jurnalist. Și-a luat doctoratul în psihologie la Universitatea Harvard în 1981, a fost redactor șef la Psychology Today, fondator și director emerit al Centrului Cambridge pentru Studii Comportamentale din Concord, MA.

Primele dezvăluiri despre Google

Epstein a scris în revista Time că Google avea „un model de afaceri fundamental înșelător”, potrivit celor relatate de zerohedge. În 2015, el a spus că Google ar putea "aranja" alegerile prezidențiale ale SUA din 2016 și că manipularea motoarelor de căutare a fost „o amenințare serioasă pentru sistemul democratic de guvernare”. Potrivit lui Epstein „Poate că cel mai eficient mod de a exercita influența politică în lumea de înaltă tehnologie de astăzi este de a dona bani unui candidat și apoi de a folosi tehnologia pentru a vă asigura că va câștiga. Tehnologia garantează câștigul, iar donația garantează fidelitatea, pe care Google a aplicat-o cu siguranță în ultimii ani cu administrația Obama”.

Comitetul judiciar din Senat

În iulie 2019, Epstein și-a prezentat cercetările în fața Comitetului judiciar din Senat, susținând că Google ar putea manipula „peste 15 milioane de voturi” în 2020 și recomandând ca indicele de căutare Google să fie făcut public. Într-o clarificare la o întrebare adresată de Ted Cruz, el a mai spus că „2,6 milioane este un minim” pentru numărul de voturi pe care Google le-ar fi putut înclina către Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din 2016 din SUA și că „intervalul este cuprins între 2,6 milioane și până la 10,4 milioane de voturi”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moartea lui Misti Epstein

În decembrie, Epstein, în vârstă de 66 de ani, a anunțat că soția sa - Misti Vaughn, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă în momentul în care mașina ei a scăpat de sub control în Escondido, California. Patrula de poliţie din California a declarat că a pierdut controlul asupra Ford Rangerului... fiind umed pe şosea.

View image on Twitter Dr. Robert Epstein într-un tweet senzational de duminica trecută a sugerat ca accidentul mortal care a ucis-o pe sotia sa luna trecuta poate sa nu fi fost chiar un accident. El a scris că „Anul trecut, după ce am informat un grup de AG-uri de stat despre puterea # Google de a organiza alegerile, unul dintre ei a spus:„ Cred că vei muri într-un accident în câteva luni”, a scris el. „Câteva luni mai târziu, frumoasa mea soție #Misti a murit prin moarte violentă. Te face să te întrebi", a scris acesta pe contul personal de Twitter