Ionuț Negoiță, acționarul echipei Dinamo, a declarat că a fost deranjat de gluma făcută de Ion Țiriac la adresa clubului din Ștefan cel Mare. În timpul evenimentului de pe „Arena Națională”, în cadrul căruia Simona Halep și-a prezentat trofeul, Țiriac afirmase:

„Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis.”

Negoiță i-a dat o replică dură miliardarului român. „Nu a fost o glumă deloc. Nu i-am înțeles gluma proastă pe care a făcut-o pe Arena Națională. Mă uit așa la unii oameni cărora România le-a oferit multe. Sportul le-a oferit multe.

Înțeleg că nu riscă banii lor, dar să faci glume proaste despre un club despre care zici că e clubul tău de suflet mi se pare de prost gust. Sunt dispus și acum să îi dau pachetul majoritar cu un leu.

Gratis, chipurile nu a primit niciodată nimic. Mă îndoiesc. A fost o reacție de prost gust, să ne băgăm în seamă doar ca să vorbim. Fă, domnule, ceva! Cine spunea ”să fie cu mâinile afară să vadă lumea că nu ia nimic cu el”, a spus Negoiță la Digi Sport.