Evenimentul Zilei > Horoscop > Astrologia cățeilor și pisicilor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Astrologia cățeilor și pisicilor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astrologia cățeilor și pisicilor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

În caz că întâlneşti probleme, dificultăţi, nu ezita să ceri ajutor, în această parte a anului, în aceste zile,  oamenii sunt mai... omenoşi! Aşa că să pregăteşti pantofii pentru Moş Nicolae!

 

Astrologia cățeilor și pisicilor. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

Pe 5 decembrie s-au născut Walt Disney, Werner Heisenberg, George Custer, Fritz Lang, Nicolae Văcăroiu, Bogdan Stelea, Mircea Florian, Gheorghe Spacu. Pe 6 decembrie s-au născut Joseph Louis Gay-Lussac, Dave Brubeck, Gunnar Myrdal, Alexandru Stark, Henri Catargi, Gheorghe Păun.

Sinaxar, pe 5 decembrie, în calendarul creştin ortodox este Sf. Sava cel Sfinţit. Cărţile cele vechi spun că Sava era un copil de opt ani şi a făcut minuni dovedind puteri de înger. Se subliniază asupra faptului că era copil şi nu se precizează sexul, pentru că, după cum se crede, îngerii nu sunt sexuaţi. Este un caz aparte în teologie. Iar, pe 6 decembrie, este Sf. Ierarh Nicolae, Arhiepiscopul Mirelor Lichiei, făcătorul de minuni. Este printre puţinele sărbători creştine care nu este calchiată peste o sărbătoare dacă. Pentru că Arhiepiscopul Nicolae a fost şi este un unic ca exemplu de bunătate, protecţie şi generozitate.

La mulți Ani! Tuturor celor care au onomastica de Sf. Nicolae! Bun, hai să fie pentru toată lumea, o urare de bine nu este în plus!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE