Dacă vă întrebați cum arată strada ce poartă numele unui viitor ministru, ei ine vă spunem că reporterii digi 24 au fost la fața locului cu pricina. Mai exact, în comuna Cumpăna, județul Constanța. Politicianul este şi cetăţean de onoare al municipiului Constanţa, de pe vremea când primar era Radu Mazăre.

„Strada se află la ieşirea din Cumpăna, în zona nouă a comunei. După cum se vede, este un drum de piatră şi pământ, care a primit denumirea de "Stroe Felix" încă din 2009, după o hotărâre dată de Consiliul Local”, relatează Paul Greavu, reporter Digi24.

Localnicii au și ei oful lor. Mai exact, speră că strada va fi reabilitată și că vor avea parte de un trai mai bun. ,,Poate ne asfaltează şi nouă strada asta. Poate ne ajută şi cu curentul şi cu d-alea, că nu avem nici curent, nu avem nici transport,,, spun oamenii care trăiesc aici.

 

Un alt ministru propus, Paul Stănescu, este considerat un om politic cu mare influenţă în judeţul Olt şi un prieten al lui Liviu Dragnea.

Cine sunt noii ministri propuși de Tudose

Pe portalul just.ro apare un dosar penal redeschis pe numele mai multor persoane, printre care Paul Stănescu şi Darius Vâlcov. Cei doi sunt învinuiţi, dar de atunci nu mai există niciun fel de informaţie oficială despre ancheta DNA, potrivit digi 24.

„Nu ştiu nimic despre ce e vorba. Nu am fost chemat niciodată, mă puneţi să vă spun ce nu ştiu. Eu ştiu un singur lucru, că nu am încălcat legea. Asta ştiu sigur”, mai spune Paul Stănescu.

La Fonduri Europene este propus Marius Nica. El a mai condus acest minister în 2015, în timpul Guvernului Ponta. A absolvit Facultatea de Informaţii a Academiei de Informaţii şi este cunoscut ca fiind un apropiat al Rovanei Plumb.