Gheorghe Mustață, fost lider al Peluzei Nord, eliberat de curând din închisoare, a adunat, marți, mai mulți suporteri ai Stelei. În cadrul ședinței s-a decis ca ultrașii să revină pe stadion și să susțină FCSB, iar evenimentul va avea loc chiar la meciul cu Dinamo, conform prosport.ro.

Pe pagina de Facebook a Peluzei Nord a apărut un mesaj care neagă informația, dar un ultras a precizat pentru prosport.ro că „cel care a scris mesajul pe Facebook n-a fost aseară la ședință și nu știe ce s-a stabilit. Dar veți vedea că vom fi din nou pe stadion”.

Gică Mustață apare în poza de la întâlnirea suporterilor, unde a mai fost prezent și Dorin Taban, liderul Peluzei Nord. „Chiar Mustață a ținut să facem poza și să o cu toții pe Facebook ca să se înțeleagă că suntem gata să ne întoarcem pe stadion. El s-a întors cu gândul ca la meciul cu Dinamo să apară pe gard bannerul cu Peluza Nord. 99,9% se va întâmpla acest lucru. Acel 0,1% e reprezentat doar de Gigi Becali, care poate că nu-și dorește să ne întoarcem, dar nu cred că se va întâmpla ceva. Mustață nici nu se gândește să nu ne întoarcem, deci și acel 0,1% cade. Bineînțeles că după meciul cu Dinamo vom merge în continuare la partidele lui FCSB”, mai menționează un apropiat al lui Mustață pentru sursa citată.