Ăsta e un micro bikini? Iată în ce hal s-a îmbrăcat Lidia Buble la piscină!

Ăsta e un micro bikini? Iată în ce hal s-a îmbrăcat Lidia Buble la piscină!

Lidia Buble s-a relaxat duminică la piscină și a publicat o serie de fotografii îmbrăcată într-un costum de baie minuscul pe pagina ei de Instagram, spre deliciul fanilor.

Artista apare îmbrăcată într-un costum de baie foarte decoltat, la care a accesorizat o pălărie și o eșarfă.

Lidia a preferat să-și ascundă chipul cu pălăria supradimensionată, lăsându-i pe fani să-i admire trupul, scrie stirileprotv.ro.

Chiar dacă s-au despărțit, Răzvan Simion și Lidia Buble au dat dovadă de maturitate și au rămas prieteni buni. Ieri, matinalul de la Antena 1 a împlinit vârsta de 40 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu aceasta ocazie artista i-a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram, la secțiunea de InstaStory, unde a postat o fotografie cu fostul ei iubit, dar si mai multe imagini cu ea și Răzvan, din timpul emisiunii Neatza, unde Lidia a fost invitată.

“La mulți ani binecuvântați!”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei cu Răzvan Simion de la Instastory.

Deși, cei doi au anunțat că se despart, în urmă cu mai bine de o lună, continuă sa colaboreze pe plan profesional. Răzvan este managerul artistei și se ocupă în continuare de proiectele ei profesionale.

Încă de când s-au despărțit, prezentatorul TV a lăsat să se înțeleagă că, el și Lidia vor continua să colaboreze pe plan profesional, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu.

Vestea despărțirii celebrului cuplu a șocat lumea mondenă, dar și pe admiratorii celor doi. Cei doi s-au despărțit după o relatie de cinci ani, însă au făcut-o în cel mai civilizat mod cu putință.

Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

Lidia a început să cânte, copil fiind, în corul bisericii penticostale Emanuel din Deva, la care tatăl ei este pastor. Solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați. Familia este compusă de mulți muzicanți.