Evenimentul Zilei > Monden > Asta e culmea! „Vulpița” a luat o decizie radicală. Cum vrea să își mărească veniturile
Asta e culmea! „Vulpița” a luat o decizie radicală. Cum vrea să își mărească veniturile

Asta e culmea! „Vulpița” a luat o decizie radicală. Cum vrea să își mărească veniturile

Între personajul - deja celebru - „Vulpița” și CNA se întrevede un război de zile mari. Veronica Stegaru, pe numele ei real, vrea să o dea în judecată pe Dorina Rusu, de la CNA, anunță cancan.ro.

Acuzațiile pe care Doina Rusu le-a făcut față de impactul pe care îl are prezentarea poveștii unei persoane necunoscute până în urmă cu o lună o poate aduce pe membra CNA în situația în care să o despăgubească pe „Vulpiță”.

”Fata asta, așa cum e ea, după ce că e slabă de minte, mai e și prezentată ca un model pentru cei care se uită la televizor”, a fost afirmația Dorinei Rusu, membru CNA, care ar fi iritat-o la culme pe ”Vulpița”.

Vulpița își caută avocat

Veronica Stegaru nu vrea să lase lucrurile așa și e hotărâtă să o tragă la răspundere pe Dorina Rusu. Cancan.ro precizează că  ”Vulpița” își caută un avocat pentru a o acționa în instanță.

Povestea care a iritat o țară întreagă a început în urmă cu o lună, când „Vulpița” acuza că ar fi fost răpită și violată. Ulterior au ieșit la iveală amănunte incredibile, care au ținut publicul cu sufletul la gură.

La scurt timp după ce controversatele personaje ale ”telenovelei” de la „Acces Direct” au devenit cunoscute pe scară largă, iar reclamațiile au început să curgă la forul competent, mai mulți membri CNA au criticat emisiunea de la Antena 1.

Tariful Vulpiței: 100 de euro/zi

Vulpița primește o sumă de bani frumușică pentru aparițiile sale de la Antena 1, dar, comparativ cu audiența pe care o face postul de televiziune, este o nimica toată! Mai exact, s-a vehiculat că Veronica Stegaru este plătită cu 100 de euro pe zi pentru a apărea la „Acces Direct”, dar primește, de asemenea, și cazare, căci traiul nu este deloc simplu în Capitală. Fiind o persoană simplă, de la țară, Veronica Stegaru se mulțumește pe deplin cu remunerația și se simte extrem de fericită cu faptul că a devenit ceea ce și-a dorit mereu: vedetă pe micul ecran!