Scene vioilente din jungla traficului urban nu sunt izolate și nu ocolesc nici celebritățile. Secvența cu BMW-ul alergat xde tramvai a trăit-o și Ștefan Bănică Jr., numai că aceasta nu s-a terminat cu daune materiale ci dopar cu un noian de înjurături care mai de care mai colorate.
Regele rock’n roll de România se crede şi stăpânul şoselelor. Dacă în voce are factorul X, la şofat nu e prea disciplinat. „Pericol public” ar trebui să scrie pe bolidul de lux al cântăreţului, care încalcă regulile rutiere fără să-i pese de semnele de circulaţie, de ceilalţi participanţi la trafic sau chiar că şi-ar putea pune viaţa în pericol.
Paparazzi l-au surprins, în urmă cu câţiva ani, conducând pe şina de tramvai, chiar şi printre refugiile staţiilor. Nervos că i-a blocat şinele, vatmanul tramvaiului 5 a coborât la regele rock’n roll şi și-a etalat repertoriul de înjurături.
 Bănică Jr. a încălcat regulile de circulaţie şi pe centură. Copilot i-a fost atunci Lavinia. Bănică şi-a pus viaţa în pericol forţând intrarea pe centură. Nici bordurile, nici tirurile din trafic n-au mai contat. Cântăreţul a blocat efectiv două benzi aşteptând să prindă momentul în care să se strecoare pe sensul de mers dorit.
În anul 2011 s-a ales şi cu bolidul grav avariat dar şi cu dosar pentru vătămare corporală din culpă. Numai că nu el a fost vinovat ci şoferiţa care a suferit câteva răni superficiale, scire cancan.ro.