Evenimentul Zilei > Monden > Aroganța supremă făcută de Anamaria Prodan. Nu a putut să se abțină
Aroganța supremă făcută de Anamaria Prodan. Nu a putut să se abțină

Aroganța supremă făcută de Anamaria Prodan. Nu a putut să se abțină

Anamaria Prodan a mai dat încă o adevărată lovitură. Recent, sexy-impresara a devenit deținătoarea unui club de noapte celebru din Barcelona.

Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf s-a asociat cu Adrian Enea, un om de afaceri de succes, stabilit de 20 de ani la Barcelona.

Anamaria Prodan deține 49 % din acțiuni, în timp ce Adrian Enea 51 %. Bărbatul deține majoritatea pentru că este și cetățean spaniol.

Clubul ajuns în subordinea Aneimaria Prodan se numește Shoko, are o capacitate de 1.600 de locuri și este unul dintre cele mai frumoase din Barcelona.

Toți fotbaliștii din Catalunia îl frecventează, în principal datorită faptului că dispune inclusiv de un restaurant cu terasă.

La scurt timp după încheierea tranzacției, omul de afaceri Adrian Enea s-a întâlnit cu Jose Carreras, președintele clubului Espaniol Barcelona.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.