Evenimentul ZileiSportArlauskis îşi doreşte să evolueze, din nou, pentru campioana CFR Cluj

Arlauskis îşi doreşte să evolueze, din nou, pentru campioana CFR Cluj

Arlauskis îşi doreşte să evolueze, din nou, pentru campioana CFR Cluj
Experimentatul portar lituanian, Giedrius Arlauskis, este tot mai aproape de o revenire în fotbalul românesc.

Fostul goalkeeper al campioanei CFR Cluj s-a despărţit de scurt timp timp, de liderul din Arabia Saudită, Al Shabab, şi ia în calcul să evolueze, din nou, pentru gruparea alb – vişinie.

După experienţa nefericită trâită de goalkeeper-ul în vârstă de 33 de ani la formaţia arabă, pentru care a evoluat doar în zece din douăzeci şi şapte de meciuri, presa din ţara sa natală titrează că Arlauskis îşi doreşte să încheie un nou contract cu trupa pregătită de tehnicianul Edi Iordănescu.  

Lituanianul s-a recuperat după accidentarea din decembrie

“Arlauskis a părăsit brusc Arabia Saudită, iar goalkeeper-ul lituanian este atras, din nou, de campionatul roânesc. Arlauskis este interesat de o revenire la fosta sa echipă clujeană, pentru care a mai evoluat în perioada 2017 – 2020” anunţă jurnaliştii de la publicaţia Delfi.

Fostul apărător al buturilor celor de la Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj a suferit o accidentare urâtă la mijlocul lui decembrie, care l-a ţinut pe tuşă mai bine de şase săptămâni. Jucătorul din Lituania nu a mai făcut însă parte din lotul echipei din capitala Riad nici la sfârşitul perioadei de recuperare. 

„Ultima sa apariţie pe teren, pentru Al Shabab a fost înregistrată în decembrie. După ce s-a vindecat în urma accidentării suferite, Arlauskis nu s-a mai întors între buturile trupei arabe şi nu a mai prins nici măcar loc pe banca de rezerve” au mai scris ziariştii lituanieni. 

Managerul sportiv al ceferiştilor, Marius Bilaşco, a recunoscut oficial interesul clujenilor pentru achiziţionarea lui Arlauskis, care e liber de contract în urma despărţirii de gruparea din Orientul Mijlociu. Oficialul formaţiei din Gruia nu a specificat, în schimb, cât de repede s-ar putea perfecta acest transfer.  


Accesează: