Evenimentul Zilei > Actualitate > Credea că vor avea o viață fericită împreună. Timp de 5 ani, viața ei a fost un CALVAR. Iubitul a obligat-o să…
Credea că vor avea o viață fericită împreună. Timp de 5 ani, viața ei a fost un CALVAR. Iubitul a obligat-o să…

Credea că vor avea o viață fericită împreună. Timp de 5 ani, viața ei a fost un CALVAR. Iubitul a obligat-o să…

Un argeşean a fost reţinut după ce concubina sa l-a dat pe mâna oamenilor legii. Timp de cinci ani, femeia a trecut prin iad. Aceasta a fost pusă de individ să se prostitueze. Vineri, bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Timp de cinci ani, femeia a îndurat chinuri greu de imaginat: umilinţe, bătăi crunte şi obligarea sa să se prostitueze.

Pentru a își suplimenta veniturile, bărbatul cu care îşi ducea viaţa o trimitea la produs, pe  Calea Depozitelor din Piteşti, un loc în care clienţii îşi caută frecvent dame de companie, scrie adevarul.ro, informează antenna 3.ro.

După cinci ani, femeia nu a mai putut îndura. Și-a luat inima în dinţi şi a mers la Secţia de poliţie din Prundu, unde a depus plângere împotriva concubinului său.  Ancheta a fost preluată de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, iar individul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.