Evenimentul Zilei > Monden > Are șase copii, dar mai vrea unul. Este dorința unei celebre prezentatoare din România
Are șase copii, dar mai vrea unul. Este dorința unei celebre prezentatoare din România

Are șase copii, dar mai vrea unul. Este dorința unei celebre prezentatoare din România

Prezentatoare TV Anca Serea se pregătește pentru cel de-al șaptelea copil. Din ultimul anunț postat pe Instagram, așa se pare.

 

Unde sunt șase copii este loc și pentru al șaptelea. Pentru Anca Serea, viața și este „magică și colorată”, mai ales pentru faptul că are o familie mare, copii frumoși și un soț care o ajută în permanență. Și, evident, viața magică se leagă și de armonie, respect și iubire. Dar oare Anca Serea dorește să mărească, din nou, familia? Mămica-eroină, care a născut șase copii, se bucură de fiecare zi din viața ei alături de cei dragi. Iar mesajul postat pe Instagram poate fi edificator în acest sens.

„Buna dimineata! Viata este atat de magica si de colorata, incat este pacat sa nu ii savuram paleta de culori ori de cate ori putem. Imi place sa cred ca nuantele de albastru reflecta clipele de libertate si relaxare, in cele de galben se regasesc clipele de bucurie intense, iar in cele de rosu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospetime, natura. Va invit sa cautati si voi alte nuante din vietile voastre si sa le atribuiti semnifactia pe care o simtiti”, a scris Anca Serea pe Instagram.

,,Va asigur insa ca totul este ca o paleta imensa a unui pictor maestru, expert in imbinarea perfecta a tuturor culorilor, astfel incat rezultatul este de o armonie sublima. Iar tabloul final isi schimba compozitia de la o zi la alta, incat intotdeauna va arata altfel, dar mereu la fel de frumos. Va propun sa priviti cel putin in fiecare dimineata aceasta alegorie divina si sa savurati din plin fiecare pata de culoare. Caci merita sa ne bucurăm de viata din plin!”, a completat aceasta scrie ciao.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: