Evenimentul Zilei > Actualitate > Arad. Jaf la un centru comercial. Hoții au vrut să fure un bancomat
Arad. Jaf la un centru comercial. Hoții au vrut să fure un bancomat

Arad. Jaf la un centru comercial. Hoții au vrut să fure un bancomat

Plănuiau să dea jaful anului, dar nu le-a ieșit. Planul era să ia pe sus un ATM dintr-un mare centru comerciale, și să spargă și seiful unei case de schimb valutar. Panul însă le-a fost dat peste cap.

În această dimineață, la ora 4:05, s-a sesizat prin SNUAU 112  că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Hoții au dat spargerea la Dedeman. Planul lor era să plece cu un ATM plin cu bani.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 4:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru”, transmite poliția Arad.

În același timp, alți doi hoți s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior. Au fost nevoiți să fugă, după ce au fost văzuți de un paznic.  Cei patru au reușit să fugă. ”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală”, mai arată polițiștii.